Kom og mød Filmklubbens Venner af 2012!

Filmklubbens Venner af 2012. Foto: Colourbox.


Vi er en klub for folke-, førtidspensionister og efterlønsmodtagere i Gladsaxe Kommune og omegn. Hvis du har interesse for at arbejde med videofilm - optage og redigere - er vi måske noget for dig! 

Vi benytter også tid på filmforestillinger, som er åbne for både medlemmer og udefra kommende gæster. Vi viser film, som medlemmerne har optaget og redigeret. Det kan være fra de årlige skovture, som Gladsaxe Kommune arrangerer for de ældre på Sjælland og andre steder. Det kan også være optagelser af koncerter og foredrag rundt omkring. 

Der er gratis adgang, men der skal dog betales en beskeden pris for kaffe, the og kage. 

Åbningstid

Fredag kl. 10-14: Videoaktiviteter for aktive medlemmer. Det kan være undervisning, socialt samvær, redigering, optagelsesture med mere. 

Lørdag kl. 10-14: Filmvisning. Med mellemrum inviterer vi til offentligheden til filmfremvisning.

Vi har en alternativ biograf, som åbner efter behov og tid ved henvendelse til formanden. Dens adresse er Solnavej 70, 1.tv., 2860 Søborg.

Klubben holder ferie i juli og december måned. 

Henvendelse

Du kan henvende dig til formand Johnny Bjørnestad på tlf. 24 85 20 92 eller e-mail bjornestadsol@gmail.com.  

Se vores hjemmeside: www.bjornestadsol.dk 

Se vores film på Youtube og Facebook.

Hent vores folder her

Forsiden af klubbens folder.

Du er velkommen til at downloade klubbens folder her.

Digitalisér dine videobånd!

Kom og vær med selv til at overspille dine gamle videobånd til PC: HI 8, mini DV, VHS. Vi har udstyr til overspilning. Medbring eventuelt selv et medie: DVD-skive, HDD, USB-lager. Du må også gerne tage dit eget videokamera med.

Se og hør om, hvor vi holder til!

En videoklub fortæller selvfølgelig om sig selv og sine arrangementer via et videoklip! Hør Johnny Bjørnestad fortælle om klubbens første arrangement. Han fortæller også om, hvor klubben holder til, hvilke busser, der holder ved Høje Gladsaxe, og hvor der kan parkeres, hvis du kommer i bil.