Daglige arrangementer i Seniorklubberne

Du kan læse om hver af de 9 aktiviteter i seniorklubber ved at klikke på punktet Se klubberne her! herover. Der er et underpunkt for hver klub. Nogle af dem har gjort meget ud af deres sider. Klubberne meddeler også deres åbningstider, program og kontaktpersoner dér. 

Seniorklubberne i Høje Gladsaxe er ikke kun for Høje Gladsaxe-borgere. De er for alle borgere i Gladsaxe Kommune og omegn, som er enten efterlønsmodtagere, selvpensionerede, førtids- eller folkepensionister. For Høje Gladsaxes borgere er der også andre aktiviteter i bebyggelsen, som du kan læse om her

En del af de 9 aktiviteter i Seniorklubberne annoncerer på hjemmesiden KultuNaut. Her kan du se deres arrangementer fra og med i dag og nogen tid fremover. 

Klik her for at se en liste over kommende arrangementer på KultuNaut.

Herunder er vist kommende fælles- og tidligere særarrangementer i Seniorklubberne. 

Seniorklubberne er med på Gladsaxedagen 2019!


Gladsaxe Kommune præsenterer på den årlige Gladsaxedagen, der i år finder sted lørdag den 24. august kl. 13-22, bl.a. andet kommunens nye budget, men mange foreninger - både kulturelle og politiske - har også stande dér mellem kl. 13 og 17, hvor du kan møde foreningslivets repræsentanter. Gladsaxe Kommune har et rigt foreningsliv med mange frivillige og aktive. Der er måske også noget for dig!

Flere klubber fra Seniorklubberne deltager i år i Gladsaxedagen 2019. Vi vil gerne vise flaget. Kom og mød os og få en snak (og en folder) om de aktiviteter, vi kan tilbyde seniorer og førtidspensionister i Gladsaxe Kommune og omegn. Seniorklubberne er ti klubber, foreninger og selvorganiserede grupper. De tilbyder sociale aktiviteter, hygge, håndarbejde, maleri, gåture, foto- og videoaktiviteter, få hjælp til pc, smartphone eller tablet. Der er også tilbud til indvandrere. 

De ti grupper er:

  1. Aktivitetskredsen med håndarbejde, gåture, socialt samvær, maleri og fælles udflugter med bus.

  2. Café Vera med samtaler, hygge og socialt samvær.

  3. Filmklubbens Venner af 2012 med socialt samvær omkring filmvisning, -optagelse og -redigering. MØD OS PÅ GLADSAXEDAGEN i telt 21! Vi udstiller vores DVD-film, som endda kan købes på standen. Kom også og se dem!

  4. Mad & Mænd, hvor enlige mænd laver mad og spiser den sammen.

  5. PC-mødestedet, hvor seniorer gratis kan få hjælp og vejledning til pc, tablet, iPad og smartphone.

  6. Tirsdagsklubben med hygge og spisning sammen. 

  7. Seniorfoto- og Videoklub, som tilbyder socialt samvær, foto- og videokurser, fototure, dygtiggørelse, fotoudstillinger og mulighed for visning af dine fotos og film. MØD OS PÅ GLADSAXEDAGEN i telt 21! Vi har på standen en fotoudstilling med 39 billeder i A3-størrelse, som viser medlemmernes formåen ud det fotografiske og endda kunstneriske – for der er benyttet mange effekter i de meget varierede billeder. Klubben viser også de kortfilm, medlemmerne har produceret i løbet af 2019.

  8. Seniorklub for 60+ kvinder tilbyder hygge og spisning sammen. MØD OS PÅ GLADSAXEDAGEN i telt 21! Kom og få en smagsprøve på vores mad for gæsterne på dagen.

  9. Verdens Kvinder i Gladsaxe hygger sig sammen med håndarbejde og frokost. 

  10. Ældrestyrken, der inviterer gæster, som fortæller om samfunds-, internationale og seniorpolitiske forhold en gang om måneden. 

Gladsaxedagen finder sted ved Gladsaxe Rådhus og Buddinge Torv tæt på Buddinge Rundkørsel. På selve dagen er dette område af Søborg Hovedgade spærret for biltrafik.