Klubberne i Seniorklubberne

Seniorklubberne er et tilbud til alle Gladsaxe Kommunes seniorer. Her er et kort overblik over de 10 aktiviteter Seniorklubberne i Høje Gladsaxe.

Klik på et af klubbernes navne herover i undermenulinjen for at se meget mere om dem!

Du kan også skimme dem igennem herunder og klikke dig videre til hver aktivitets egen side. 

Onsdagsklubben

Vi er et socialt mødested for kvinder med fokus på fællesskab og aktiviteter som samvær, hygge, snak, frokost, syning, strikning, håndarbejde, ture og udflugter, foredrag og ud at spise sammen på café og restaurant.

Café Vera

Café Vera er for seniorer i Gladsaxe Kommune i alderen 50+. Hvis du ønsker at møde andre mennesker, hygge dig og være med til snak, brød og kaffe eller te, så kom og mød os. 

Det besluttes fra gang til gang blandt de fremmødte, hvad vi skal bruge tiden til. Det kan være at tale sammen, lytte til hinanden, gå en tur eller lave mad sammen. 

Aktivitetskredsen i Høje Gladsaxe

Klubben har fem selvstændige aktiviteter, som du kan læse mere om ved at klikke på de blå link:

  1. Flittige Hænder - syning, strik, hækling, broderi.
  2. Det Kreative Værksted - maleri, tegning og quilling.
  3. Musikcaféen - vi hygger os og synger danske sange til klaverakkompagnement.
  4. Gåtursholdet - vi går ture sammen i Gladsaxe Kommune.
  5. Mad- & Filmklubben - Vi er en madklub for 60+ere i Gladsaxe Kommune og omegn - med indlagt filmvisning m.m. Det er en af aktiviteterne i Aktivitetskredsen.

Ældrestyrken i Gladsaxe

Ældrestyrken blev oprettet i 2011 for ældre over 60 år med interesse for sociale forhold, ældrepolitik, kulturelle og lokalhistoriske emner og international politik. Vi mødes i Seniorklubberne sidste torsdag i hver måned kl. 12:00-15:00, hvor vi spiser frokost sammen, hvorfor tilmelding er nødvendig mindst tre dage før.

PC-mødestedet

  • Har du problemer med din pc?
  • Er der noget, der driller?
  • Behøver du hjælp til en opgave?

Kom som du er og få hjælp fra flere dygtige frivillige. Medbring bare din bærbare pc, Mac, smartphone eller tablet. Du kan også benytte de stationære pc’er på stedet. Der er trådløst og kablet Internet. Der er desuden socialt samvær med en kaffepause. Vores service er gratis for dig, og der er heller ikke noget kontingent eller medlemskab. 

Filmklubbens Venner af 2012

Vi er en klub for folke-, førtidspensionister og efterlønsmodtagere i Gladsaxe Kommune og omegn. Hvis du har interesse for at arbejde med videofilm - optage og redigere - er vi måske noget for dig! 

Vi benytter også tid på filmforstillinger, som er åbne for både medlemmer og udefra kommende gæster. Vi viser film, som medlemmerne har optaget og redigeret. Det kan være fra de årlige skovture, som Gladsaxe Kommune arrangerer for de ældre på Sjælland og andre steder. Det kan også være optagelser af koncerter og foredrag rundt omkring. 

Seneste kommentarer

16.09 | 14:45

Ja, og hvor kan man dog ønske at langt flere russere fik VPN-tilgang til verden uden for de putinstyrede kanaler. - 

01.06 | 09:36

Lyt til Danmarks bedste radiostationer og podcasts gratis på https://www.megaradio.dk/

01.05 | 11:41

God funktionel beskrivelse.
Appen Flyt til Ios har dog fået rigtig dårlig kritik, men heldigvis har jeg gode erfaringer med Samsungs Smart Switch.

30.12 | 10:15

glædelig jul og godt nytår
til jer alle
hilsen kurt

Del siden