Lokaleplan for Seniorklubberne - opdateret den 16. september 2020


Øverst ses lokaleplanen for alle rum i Seniorklubberne. Rum 1-4 benyttes som klublokaler. 

Høje Gladsaxe Bibliotek har en tid Seniorklubberne!

Nogle medarbejdere fra Høje Gladsaxe Bibliotek vil nogle dage sidst i september 2020 midlertidigt benytte rum 2 (PC-lokalet) som kontor om tirsdagen i tidsrummet kl. 10-14.

Dette skyldes, at deres lokale på biblioteket lige oven over Seniorklubberne ligger i byggerod pga. det nye bydelhus, der bygges for tiden. Tag derfor godt imod bibliotekarerne! Du ser dem måske, når du går gennem rummene i Seniorklubberne, eller når de skal skal lave kaffe m.m.

Det er kun for en kort periode... 

Tak!

Lars Laursen, sekretær i Seniorklubberne i Høje Gladsaxe, 21. september 2020. 

NB!

Bemærk: Når et felt i ugeplanen nedenfor er fyldt ud for en time, f.eks. kl. 10:00, så betyder det, at hele timen fra kl. 10-11 benyttes af den pågældende klub. Så selvom der ikke står, at kl. 11 anvendes af klubben, så skyldes det, at klubben ikke har tidsrummet fra kl. 11-12 til sin rådighed...

Ugeplan for Seniorklubberne


Åbningstiderne for de enkelte klubber, og hvilke lokaler de benytter, kan ses på skemaet med ugeplanen for aktiviteterne i Seniorklubberne.

Bemærk: Når et felt i ovenstående ugeplan er fyldt ud for en time, f.eks. kl. 10:00, så betyder det, at hele timen fra kl. 10-11 benyttes af den pågældende klub. Så selvom der ikke står, at kl. 11 anvendes af klubben, så skyldes det, at klubben ikke har tidsrummet fra kl. 11-12 til sin rådighed...