Hvor holder vi til?

Seniorklubberne i Høje Gladsaxe udgøres af 10 klubber, der styrer stedet i fællesskab. Vi er et brugerstyret hus. 

Du kan komme og besøge os på adressen:

Seniorklubberne
Høje Gladsaxe Torv 2G
2860 Søborg

Det ligger bag Høje Gladsaxe Centret under biblioteket. Der er gode busforbindelser med linjerne 68, 42, 160 og 250S, som stopper ved Høje Gladsaxe Centret. Hvis du er i bil, er der gode parkeringspladser ved Haraldskirken, som ligger bag centret.

De enkelte klubber har hver deres egne åbningstider i løbet af ugen. Det er i tidsrummet kl. 9-18. Klik på menupunktet Se klubberne her! herover for at få mere at vide om den enkelte klub. Der er et punkt for hver enkelt klub. 

Hvis du er folkepensionist, efterlønsmodtager eller førtidspensionist, er du velkommen til at komme og besøge os for at se, om vi er noget for dig.

Henvendelse kan ske til de enkelte klubbers kontaktpersoner. Men du kan også henvende dig til Seniorklubbernes formand Ulla Reitz på tlf. 30 59 05 48 eller e-mail ulla.reitz@gmail.com. Endvidere kan henvendelse også ske til sekretær Lars Laursen, tlf. 24 83 16 96 eller på e-mail lars.laursen1961@gmail.com.    

Herunder ses et kort over Høje Gladsaxe med angivelse af busholdepladsen ved centret og markering af, hvor Seniorklubberne holder til. Du kan også se parkeringsmulighederne.