Artikel i Gladsaxe Bladet tirsdag den 14. august 2018 om fotoudstillingen om Høje GladsaxeLiv. I september er udstillingen flyttet til Gladsaxe Rådhus i forhallen. Der er åbent man.-ons. kl. 10-14 , tors. kl. 10-18 og fre. kl. 10-14. Alle er velkomne!

Kom og se fotoudstillingen om Høje GladsaxeLiv!

I maj og juni 2018 gennemførte Høje Gladsaxe Bibliotek, Vores HG og 29 foreninger i fællesskab et omfattende projekt med mange aktiviteter for beboere og skolebørn på Kirketorvet bag ved Høje Gladsaxe Centret i Søborg.

Hjemmevideo- og Fotoklubben i Gladsaxe var inviteret til at fotografere de mange begivenheder. Klubben udstiller fotos fra dem på Gladsaxe Rådhus fra den 4.-28. september 2018.

Kom og se, hvilke spændende aktiviteter, der fandt sted!

Alle er velkomne.

Der er åbent man.-ons. og fre. kl. 10-14 og tor. kl. 10-18.  

Du kan læse mere om fotoudstillingen her.

Kom og mød Seniorklubberne i Høje Gladsaxe lørdag den 25. august 2018. Flere af klubberne stiller op med stande denne dag. Tal med os og få en folder. Se om vi kan tilbyde netop dig noget!

Gladsaxedagen 2018

Seniorklubberne er tilstede lørdag den 25. august ved Buddinge Centret og Gladsaxe Rådhus. Pladsen vil være spærret af for trafik denne dag. Mellem kl. 13 og 17 kan du komme og møde os og se om vi kan tilbyde dig noget. Vi er for både folke-, førtidspensionister og efterlønsmodtagere. 

Mød os i telt 7!

Hjemmevideo- og Fotoklubben i Gladsaxe er tilstede denne dag. Vi er en klub for seniorer og førtidspenionister, der interesserer sig for foto eller video på amatørbasis. Vi arrangerer foto- og videokurser, foredrag, fototure og fotokonkurrencer. En gang om måneden viser vi hinanden vores fotos via klubbens videoprojektor. 

Film- & Videoklubben i Gladsaxe kan du møde i telt 7. Vi beskæftiger os med optagelse af video, videoredigering og visning af vores film for offentligheden. 

Aktivitetskredsen har flere undergrupper, som kan have din interesse: Strikkeklubben, Malerklubben, Litteraturklubben og en gåtursgruppe. Kom og hør om disse aktiviteter. 

Ældrestyrken stiller op i telt 20 sammen med Enhedslisten. Ældrestyrken har mødedage den sidste torsdag i måneden i Seniorklubberne. Vi inviterer personer med viden om faglige, politiske og samfundsmæssige forhold både danske og internationale. 

Læs mere om Gladsaxedagen her:

Hjemmevideo- og Fotoklubbens hjemmeside
Gladsaxe Kommunes hjemmeside
Gladsaxe Kommunes Facebook-begivenhed

Her er vi på Gladsaxedagen

Seniorklubbernes telt nr. 7 er markeret med grønt. Ældrestyrken holder til i telt nr. 20. 

Officielle aktiviteter på Gladsaxedagen 2018

Der er et program for Gladsaxedagen, som du kan se herover. 

Åbent Hus-arrangement lørdag den 26. maj 2018

Tre af seniorklubberne deltager i Høje GladsaxeLiv-arrangementerne i maj og juni. Alle deltagerne i Høje GladsaxeLiv holder Åbent Hus-arrangement lørdag den 26. maj 2018.

Der er således også Åbent Hus-arrangement lørdag den 26. maj kl. 11-16 i Seniorklubberne.

Kom og mød os!

Vi har en mængde aktiviteter for både unge og ældre denne dag. Se hvilke herunder:

Film- & Videoklubben i Gladsaxe arrangerer denne dag folkekøkken, hvor der serveres en sammenkogt gryderet til 35 kr. Spisningen finder sted i Seniorklubberne kl. 12:30. Meld dig til på forhånd (se herunder).

  • Der er filmfremvisning fra jazz-, rock- og popkoncerter.
  • Endvidere afholdes der et loppemarked ude på pladsen.
  • Og ikke mindst spiller og synger sangeren og trompetisten Ernst Halle for gæsterne kl. 11:30-12:30 op til spisningen.

Tilmelding til spisning kl. 12:30 skal ske til Johnny Bjørnestad senest den 18. maj kl. 12 på tlf. 24 85 20 92 eller per e-mail: bjornestadsol@gmail.com

Aktivitetskredsen i Høje Gladsaxe deltager med tre aktiviteter:

  • Kom og lær at male med Malerklubben!
  • Lær at strikke med Strikkeklubben
  • Mød også Litteraturklubben, hvor vi læser og diskuterer bøger!

Kontakt: Ulla Reitz, tlf. 30 59 05 48 og e-mail ulla.reitz@gmail.com.

Hjemmevideo- og Fotoklubben i Gladsaxe fotograferer ved Høje GladsaxeLiv-arrangementerne i løbet af maj og juni.Der vil blive stablet en fotoudstilling om dem på benene.

På Åbent Hus-dagen kan du komme i Seniorklubberne og få taget dit portrætfoto i klubbens atelier og få billedet med hjem - ganske gratis!

Kontakt: Lars Laursen, tlf. 24 83 16 96 og e-mail lars.laursen1961@gmail.com

Du kan læse mere om Høje GladsaxeLiv-arrangementerne her.

Daglige arrangementer i Seniorklubberne

Du kan læse om hver af de 10 seniorklubber ved at klikke på punktet Se klubberne her! herover. Der er et underpunkt for hver klub. Nogle af dem har gjort meget ud af deres sider. Klubberne meddeler også deres åbningstider, program og kontaktpersoner dér. 

Seniorklubberne i Høje Gladsaxe er ikke kun for Høje Gladsaxe-borgere. De er for alle borgere i Gladsaxe Kommune og omegn, som er enten efterlønsmodtagere, førtids- eller folkepensionister. For Høje Gladsaxes borgere er der også andre aktiviteter i bebyggelsen, som du kan læse om her

En del af de 10 klubber i Seniorklubberne annoncerer på hjemmesiden KultuNaut. Her kan du se deres arrangementer fra og med i dag og nogen tid fremover. 

Klik her for at se en liste over kommende arrangementer på KultuNaut.

Herunder er vist kommende fælles- og tidligere særarrangementer i Seniorklubberne. 

Madklubben Mad & Mænd åbner første gang 23. marts

Den nye klub Mad & Mænd holder åbent for første gang fredag den 23. marts 2018 kl. 11-14. Det er klub for enlige mænd, der enten er efterlønsmodtagere eller folkepensionister. Vi laver mad sammen under vejledning fra erfarne, frivllige kokke. Du behøver ikke at kunne lave mad i forvejen!

Klubben holder til i Seniorklubberne. Klik for at se, hvordan du finder os!

Kom og vær med!

Læs mere om den nye klub her.

Gladsaxedagen 2017

Lørdag den 26. august 2017 kl. 13-17 deltager fire klubber fra Seniorklubberne i Gladsaxedagen 2017. Det er en dag, hvor op mod 70 foreninger og klubber fra Gladsaxe Kommune stiller op og viser flaget over for Gladsaxe Kommunes borgere. Borgmesteren holder tale, og der vil være en række musikarrangementer i løbet af dagen. 

Seniorklubberne inviterer borgere i kommunen til at besøge vores telte:

- Aktivitetskredsen (telt 8)
- Hjemmevideo- og Fotoklubben i Gladsaxe (telt 8)
- OK-klubben (telt 8)
- Ældrestyrken (telt 22)

Telt 8 er et af teltene på Søborg Hovedgade på Buddinge Centrets side af vejen. Telt 22 ligger på den anden side af vejen, skråt over for telt 8. Se kortet herunder med alle telte. Klubberne står markeret med rødt.

Vi glæder os til at se jer på dagen!

Du kan læse mere om Gladsaxedagen 2017 på kommunens hjemmeside. 

Kort over pladsen ved Rådhuset med teltene for Seniorklubbernes klubber på Gladsaxedagen 2017. Klik på billedet for at få det vist større.

Aktiviteter på Gladsaxedagen 2017

Dette er nogle af aktiviteterne på Gladsaxedagen 2017.

Du kan læse mere på kommunens hjemmeside

Åbent Hus i Seniorklubberne 2017

Seniorklubberne i Høje Gladsaxe, Høje Gladsaxe Torv 2G, holder åbent hus lørdag den 29. april 2017 kl. 11-15 for borgere i Gladsaxe Kommune og omegn. Alle borgere, som har lyst til at komme og se og høre om alt det, der sker i huset, er meget velkomne. Vi er syv meget forskellige klubber, som måske kan tilbyde netop dig noget. Medlemmerne af klubberne er enten efterlønsmodtagere, folke- eller førtidspensionister. Lokalerne er handicapvenlige og egnede til kørestolsbrugere. Klubberne har en række aktiviteter:

Aktivitetskredsen i Høje Gladsaxe har mange grupper, der hygger sig med kortspil, gåture, håndarbejde (strik, broderi, syning m.m.), sang, litteratur, bankospil og skovture.

Denne dag: Vi er flere grupper i Aktivitetskredsen med forskellige aktiviteter. Kom og mød nogle af vores medlemmer og se og hør, hvad vi kan tilbyde dig!

Verdens Kvinder i Gladsaxe, der laver mange spændende ting såsom syning, perlebroderi, smykker og meget andet kreativt.

Denne dag: Kom og se nogle af de ting, vi laver. 

Ældrestyrken / Enhedslisten i Gladsaxe er for ældre over 60 år med interesse for sociale forhold, ældrepolitik, kulturelle og lokalhistoriske emner og international politik. Vores møder er altid præget af dialog og debat. Tilmelding nødvendig.

Denne dag: Kom og tal med os og hør, hvad vi kan tilbyde af foredrag og andre arrangementer. Få en folder og en snak. 

OK-klubben Gladsaxe mødes hver tirsdag året rundt fra kl. 11-14. Vi hygger og hygger os i hinandens selskab. Der laves skiftende arrangementer og små ture ud af huset.

Vi kan holde 20 års fødselsdag i år.

Denne dag: Kom og hør om os og vore arrangementer for pensionister!

Bierne mødes en gang om ugen til socialt samvær, bankospil og udflugter.

PC-mødestedet – Har du problemer med din pc, smartphone eller tablet? Er der noget, der driller? Behøver du hjælp til en opgave? Så kom som du er, mød os og få hjælp af flere dygtige frivillige.

Denne dag: Kom og mød os, få en folder med og tal med os, hvad vi kan tilbyde dig. Se vores trykte materiale, der kan hjælpe dig. 

Hjemmevideo- og Fotoklubben i Gladsaxe - Klubben er for efterlønsmodtagere, folke- og førtidspensionister i Gladsaxe Kommune og omegn. Vi arbejder med optagelse af digitale fotografier og video og mødes for at hygge os med redigering af samme og blive bedre udi fotografiet og videoens kunst. Der afholdes foto- og videorelaterede kurser og fototure.

Denne dag: Vi tilbyder at tage portrætfotos af gæsterne ved Åbent Hus-arrangementet i klubbens nye atelier. Idéen er, at I kan få et trykt portrætfoto til at tage med hjem. Det gælder også for gæster, der allerede kommer i Seniorklubberne. Kom og hør om vores kursusaktiviteter, se vores trykte hæfter fra dem, få en folder, og kom i vores nye atelier!  

 


 

Kom og se om klubberne under Seniorklubberne er noget for dig. Der vil være forskellige arrangementer i løbet af dagen, og der serveres forfriskninger.

Artikel om Åbent Hus-arrangementet i det kommunale seniorblad 60+.

Kom til Luciaoptog og sang i Haraldskirken i Høje Gladsaxe tirsdag den 13. december 2016 kl. 11. Der er adgang for alle.

Kom og se filmen om Gladsaxe Kommunes årlige skovtur i juni 2016

Dans på den kommunale skovtur.

Kom og vær med til at se den færdige film inklusiv fotooptagelser fra den årlige kommunale skovtur til Møn og Thorsvang med Danmarks Samlermuseum, optaget i juni 2016, i Seniorklubberne i Høje Gladsaxe.

Inger Schleicher og Johnny Bjørnestad har deltaget i kommunens årlige skovtur torsdag den 9. juni 2016. De har optaget skovturen og deltagerne på film og foto. Filmen og fotografierne vises via et filmlærred i Seniorklubberne i Høje Gladsaxe lørdag den 17. september 2016 kl. 14-16.

Den ene af to DVD'er om den kommunale skovtur.

En DVD med den viste film kan bestilles til dagen. Tilmelding er nødvendig. Forestillingen er gratis.

Der serveres kaffe, the og kage til rimelige priser (frivilligt). 

Tilmelding kan ske til, og dobbelt-DVD'en kan bestilles hos:

Johnny Bjørnestad
Solnavej 70, 1.tv.
2860 Søborg
Tlf. 24 85 20 92
E-mail: bjornestadsol@gmail.com 

Filmfremvisningen finder sted her:

Seniorklubberne
Høje Gladsaxe Torv 2 G
2860 Søborg

Kom og vær med til denne filmfremvisning! Genopfrisk dine minder fra denne begivenhed. Du kan endda købe en dobbelt-DVD fra skovturen.

Vi ses i Seniorklubberne!

Med venlig hilsen

Johnny Bjørnestad &
Inger Schleicher