Malerkunstnere i gang med maleriet. Kom og se vores maleriudstilling i Seniorklubberne i Høje Gladsaxe lørdag den 2. marts kl. 12-16. Vi glæder os til at se dig!

Aktivitetskredsens maleriudstilling i Seniorklubberne

Aktivitetskredsen afholder en maleriudstilling i Seniorklubberne i Høje Gladsaxe på adressen Høje Gladsaxe Torv 2G lørdag d. 2. marts kl. 12-16.

Malergruppen i Aktivitetskredsen Høje Gladsaxe vil gerne vise sine medlemmers malerier over for offentligheden.

Vi benytter primært acrylmaling på lærred, men også andre materialer benyttes, f.eks. bruger vi pressede blomster og mos til at producere kort og billeder.

Nogle af maleriene vil også være til salg. 
 
Vi giver kaffe og småkager. Udstillingen finder sted i lokale 1.
 
Alle borgere i Gladsaxe Kommune og omegn er velkomne!
 
Vi glæder os til at se dig!
 
 

Læs mere om Aktivitetskredsen her.

Kom og se Aktivitetskredsens maleriudstilling lørdag den 2. marts. Vi glæder os til at se dig!

Vi i malergruppen i Aktivitetskredsen udstiller vores malerier lørdag den 2. marts kl. 12-16. Kom, se dem og mød os! Foto: Carl Christian Lauridsen.

Daglige arrangementer i Seniorklubberne

Du kan læse om hver af de 10 seniorklubber ved at klikke på punktet Se klubberne her! herover. Der er et underpunkt for hver klub. Nogle af dem har gjort meget ud af deres sider. Klubberne meddeler også deres åbningstider, program og kontaktpersoner dér. 

Seniorklubberne i Høje Gladsaxe er ikke kun for Høje Gladsaxe-borgere. De er for alle borgere i Gladsaxe Kommune og omegn, som er enten efterlønsmodtagere, førtids- eller folkepensionister. For Høje Gladsaxes borgere er der også andre aktiviteter i bebyggelsen, som du kan læse om her

En del af de 10 klubber i Seniorklubberne annoncerer på hjemmesiden KultuNaut. Her kan du se deres arrangementer fra og med i dag og nogen tid fremover. 

Klik her for at se en liste over kommende arrangementer på KultuNaut.

Herunder er vist kommende fælles- og tidligere særarrangementer i Seniorklubberne. 

Artikel i Gladsaxe Bladet tirsdag den 14. august 2018 om fotoudstillingen om Høje GladsaxeLiv. I september er udstillingen flyttet til Gladsaxe Rådhus i forhallen. Der er åbent man.-ons. kl. 10-14 , tors. kl. 10-18 og fre. kl. 10-14. Alle er velkomne!

Kom og se fotoudstillingen om Høje GladsaxeLiv!

I maj og juni 2018 gennemførte Høje Gladsaxe Bibliotek, Vores HG og 29 foreninger i fællesskab et omfattende projekt med mange aktiviteter for beboere og skolebørn på Kirketorvet bag ved Høje Gladsaxe Centret i Søborg.

Hjemmevideo- og Fotoklubben i Gladsaxe var inviteret til at fotografere de mange begivenheder. Klubben udstiller fotos fra dem på Gladsaxe Rådhus fra den 4.-28. september 2018.

Kom og se, hvilke spændende aktiviteter, der fandt sted!

Alle er velkomne.

Der er åbent man.-ons. og fre. kl. 10-14 og tor. kl. 10-18.  

Du kan læse mere om fotoudstillingen her.

Kom og mød Seniorklubberne i Høje Gladsaxe lørdag den 25. august 2018. Flere af klubberne stiller op med stande denne dag. Tal med os og få en folder. Se om vi kan tilbyde netop dig noget!

Gladsaxedagen 2018

Seniorklubberne er tilstede lørdag den 25. august ved Buddinge Centret og Gladsaxe Rådhus. Pladsen vil være spærret af for trafik denne dag. Mellem kl. 13 og 17 kan du komme og møde os og se om vi kan tilbyde dig noget. Vi er for både folke-, førtidspensionister og efterlønsmodtagere. 

Mød os i telt 7!

Hjemmevideo- og Fotoklubben i Gladsaxe er tilstede denne dag. Vi er en klub for seniorer og førtidspenionister, der interesserer sig for foto eller video på amatørbasis. Vi arrangerer foto- og videokurser, foredrag, fototure og fotokonkurrencer. En gang om måneden viser vi hinanden vores fotos via klubbens videoprojektor. 

Film- & Videoklubben i Gladsaxe kan du møde i telt 7. Vi beskæftiger os med optagelse af video, videoredigering og visning af vores film for offentligheden. 

Aktivitetskredsen har flere undergrupper, som kan have din interesse: Strikkeklubben, Malerklubben, Litteraturklubben og en gåtursgruppe. Kom og hør om disse aktiviteter. 

Ældrestyrken stiller op i telt 20 sammen med Enhedslisten. Ældrestyrken har mødedage den sidste torsdag i måneden i Seniorklubberne. Vi inviterer personer med viden om faglige, politiske og samfundsmæssige forhold både danske og internationale. 

Læs mere om Gladsaxedagen her:

Hjemmevideo- og Fotoklubbens hjemmeside
Gladsaxe Kommunes hjemmeside
Gladsaxe Kommunes Facebook-begivenhed

Her er vi på Gladsaxedagen

Seniorklubbernes telt nr. 7 er markeret med grønt. Ældrestyrken holder til i telt nr. 20. 

Officielle aktiviteter på Gladsaxedagen 2018

Der er et program for Gladsaxedagen, som du kan se herover. 

Åbent Hus-arrangement lørdag den 26. maj 2018

Tre af seniorklubberne deltager i Høje GladsaxeLiv-arrangementerne i maj og juni. Alle deltagerne i Høje GladsaxeLiv holder Åbent Hus-arrangement lørdag den 26. maj 2018.

Der er således også Åbent Hus-arrangement lørdag den 26. maj kl. 11-16 i Seniorklubberne.

Kom og mød os!

Vi har en mængde aktiviteter for både unge og ældre denne dag. Se hvilke herunder:

Film- & Videoklubben i Gladsaxe arrangerer denne dag folkekøkken, hvor der serveres en sammenkogt gryderet til 35 kr. Spisningen finder sted i Seniorklubberne kl. 12:30. Meld dig til på forhånd (se herunder).

  • Der er filmfremvisning fra jazz-, rock- og popkoncerter.
  • Endvidere afholdes der et loppemarked ude på pladsen.
  • Og ikke mindst spiller og synger sangeren og trompetisten Ernst Halle for gæsterne kl. 11:30-12:30 op til spisningen.

Tilmelding til spisning kl. 12:30 skal ske til Johnny Bjørnestad senest den 18. maj kl. 12 på tlf. 24 85 20 92 eller per e-mail: bjornestadsol@gmail.com

Aktivitetskredsen i Høje Gladsaxe deltager med tre aktiviteter:

  • Kom og lær at male med Malerklubben!
  • Lær at strikke med Strikkeklubben
  • Mød også Litteraturklubben, hvor vi læser og diskuterer bøger!

Kontakt: Ulla Reitz, tlf. 30 59 05 48 og e-mail ulla.reitz@gmail.com.

Hjemmevideo- og Fotoklubben i Gladsaxe fotograferer ved Høje GladsaxeLiv-arrangementerne i løbet af maj og juni.Der vil blive stablet en fotoudstilling om dem på benene.

På Åbent Hus-dagen kan du komme i Seniorklubberne og få taget dit portrætfoto i klubbens atelier og få billedet med hjem - ganske gratis!

Kontakt: Lars Laursen, tlf. 24 83 16 96 og e-mail lars.laursen1961@gmail.com

Du kan læse mere om Høje GladsaxeLiv-arrangementerne her.

Madklubben Mad & Mænd åbner første gang 23. marts

Den nye klub Mad & Mænd holder åbent for første gang fredag den 23. marts 2018 kl. 11-14. Det er klub for enlige mænd, der enten er efterlønsmodtagere eller folkepensionister. Vi laver mad sammen under vejledning fra erfarne, frivllige kokke. Du behøver ikke at kunne lave mad i forvejen!

Klubben holder til i Seniorklubberne. Klik for at se, hvordan du finder os!

Kom og vær med!

Læs mere om den nye klub her.