Kom og mød Film- & Videoklubben i Gladsaxe!

Vi er en klub for folke-, førtidspensionister og efterlønsmodtagere i Gladsaxe Kommune og omegn. Hvis du har interesse for at arbejde med videofilm - optage og redigere - er vi måske noget for dig! 

Vi benytter også tid på filmforestillinger, som er åbne for både medlemmer og udefra kommende gæster. Vi viser film, som medlemmerne har optaget og redigeret. Det kan være fra de årlige skovture, som Gladsaxe Kommune arrangerer for de ældre på Sjælland og andre steder. Det kan også være optagelser af koncerter og foredrag rundt omkring. 

Når vi har filmvisningsdage, serverer vi kaffe, the og kage til en beskeden pris. 

Vi har vores egen hjemmeside, hvor vi annoncerer arrangementer og fortæller om os selv: www.fvkg.dk

Åbningstid

Fredag kl. 10-12: Videoaktiviteter for aktive medlemmer. Det kan være undervisning, socialt samvær, redigering, optagelsesture med mere. 

Fredag kl. 13-15: Her har vi filmfremvisning. Kom i vores lille biograflokale og se interessante film fra bl.a. Gladsaxe og omegn. Da det ikke er hver fredag, der vises film, bedes du kontakte klubben først. 

Henvendelse

Du kan henvende dig til formand Johnny Bjørnestad på tlf. 24 85 20 92 eller e-mail bjornestadsol@gmail.com.  

Se og hør om, hvor vi holder til!

En videoklub fortæller selvfølgelig om sig selv og sine arrangementer via et videoklip! Hør Johnny Bjørnestad fortælle om klubbens første arrangement. Han fortæller også om hvor klubben holder til, hvilke busser, der holder ved Høje Gladsaxe, og hvor der kan parkeres, hvis du kommer i bil.