Diabetesnetværksgruppen

Diabetesnetværksgruppen i Seniorklubberne i Høje Gladsaxe er en nystartet gruppe for 60+ personer og førtidspensionister i Gladsaxe Kommune, der er diabetikere eller i risiko for at blive det.

Har du selv eller kender du nogen som har type 2-diabetes?

Her ses tovholder for gruppen,
Forebyggelsescentrets Stefanie Hoffensets Hansen, samt Seniorklubbernes leder Ulla Reitz.

Kunne du tænke dig at vide, hvordan du kan forebygge det?

Så kom og vær med i diabetesnetværksgruppen i Seniorklubberne!

Netværksgruppen

I netværksgruppen kan du møde andre i samme båd, dele erfaringer og få vejledning. Tilbuddet bliver tilpasset dine behov og ønsker. Det vil sige, at du er med til at bestemme, hvad gruppen skal lave sammen. Det kan være alt fra en snak over en kop kaffe til madlavning eller bevægelse.

Hvad beskæftiger vi os med?

Fredag den 31. januar 2020 holdt den nye diabetesnetværksgruppe sit første møde i Seniorklubberne. De tilstedeværende foreslog at åbningstiden skal være kl. 10:30-13:00 hver anden fredag. Indtil videre er der blevet foreslået, at gruppen skal beskæftige sig med mad og vægttab, men det er stadigt åbent. Flere emner kan komme på tale.

Vi håber på, at flere ønsker at være med i gruppen. Du må gerne fortælle diabetikere i din omgangskreds om gruppen. Måske er der nogle, der kan have gavn af at være med.

Kender du andre med type 2 diabetes?

Hvis du kender andre, der har type 2-diabetes, som du tænker vil være med i gruppen, så tag hellere end gerne personen med under armen, når gruppen mødes. 

Åbningstid

Hver anden fredag i ulige uger kl. 10:30-13:00. 

OBS: Diabetesnetværksgruppen holder lukket indtil videre pga. forholdsregler vedrørende coronavirus/covid-19. Du kan læse mere om Seniorklubbernes forholdsregler over for sygdommen her.

Henvendelse

Hvis du gerne vil høre mere, så skriv eller ring til Stefanie. Hun sidder til daglig i Høje Gladsaxe på det boligsociale kontor. Hun vil også være med til at starte gruppen op. 

Kontakt Stefanie på telefon 30 68 53 96 eller på diabetes@gladsaxe.dk